header right

Poradna Nativia

Krmivo pro boxera a seniory jezevčíky | 25. 11. 2012 19:26

DOBRÝ DEN. VELMI JSEM POTĚŠEN,ŽE JSTE ZALOŽILI VAŠÍ FIRMU NA ČESKÉ GRANULE. JIŽ JSEM SE PŘED ČASEM PTAL NA VZORKY.NYNÍ KRMÍME NAŠI NALEZENOU FENKU BÍGLA A JSEM VELMI SPOKOJENÝ,FENKA GRANULE DOSLOVA HLTÁ A JE PO NICH KRÁSNÁ. JEŠTĚ MÁME 3 LETÉHO BOXERA-VELMI AKTIVNÍHO A ZATÍM HO KRMÍME ROYAL CANIN. PROTO,ŽE MÁ CELKÉM DOSTI TUKU(17%)A PO RŮZNÝCH ZKOUŠENÍCH PO NICH VYPADÁ OBSTOJNĚ,PO JINÝCH,KDE JE MÉNĚ TUKU BYL VELMI HUBENÝ.KOUKAL JSEM NA VAŠI MAXI RECEPTURU A PODLE MÉHO JE TAM TUKU MÉNĚ A MÁM STRACH,ŽE BY NÁM ZAČAL HUBNOUT. NEUVAŽUJETE O NĚJAKÉ RECEPTUŘE PRO AKTIVNĚJŠÍ PSY? DÁLE BYCH SE ZEPTAT NA KRMIVO SENIOR/LIGHT.OBVYKLE SE DO TĚCHTO RECEPTUR PŘIDÁVAJÍ I CHONDROPROTEKTIVA NA PODPORU KLOUBNÍ VÝŽIVY PRO SENIORY. MÁ TO NĚJAKÉ OPODSTATNĚNÍ,NEBO BY TO ZVÝŠILO CENU VÝROBY,KTERÁ BY SE PAK PROJEVILA V KONEČNÉ CENĚ PRO ZÁKAZNÍKY? RÁD BYCH KRMIL VŠECHNY NAŠE PSY VAŠÍM KRMIVEM A TOTO MĚ TAM TROŠKU SCHÁZÍ.MÁME JEZEVČICI(15),DVA DALŠÍ JEZ.(12). JINAK DĚKUJI,ŽE EXISTUJETE!!!!

vložil:  
Jarda Herynk

Odpověď ze dne 26. 11. 2012 21:23

Dobrý den,

děkujeme Vám za pochvalná slova na adresu naší značky. Jsme velice rádi, že si naše granulky našly věrného strávníka:-)

Určitě bych Vám doporučila pro boxera recepturu Adult maxi vyzkoušet. I když má méně tuku než zmiňovaná Royal canin, nelze se při výběru krmiva řídit pouze tímto parametrem. Vždy záleží i na zdrojích tuků či vzájemném poměru tuků a bílkovin. Samostatné krmivo pro aktivní psy určitě v hledáčku máme. V první polovině příštího roku plánujeme uvést řadu krmiv pro kočky a současně se věnovat vývoji granulí pro psy v zátěži – ať už pravidelné či nepravidelné. O veškerých novinkách Vás budeme včas informovat na našem webu a facebooku.

Naše receptura Senior&light neobsahuje chondroprotektiva z toho důvodu, že je svými parametry koncipována pro všechna plemena psů. Nároky na obsah chondroprotektiv má totiž každé plemeno jiné a pokud bychom do receptury dali nějaké průměrné množství, bylo by to příliš mnoho pro malá plemena a příliš málo pro velká plemena. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Senior&light chondroprotektiva nepřidávat a doporučujeme je zákazníkům kombinovat se sypkými nebo tabletovými doplňky na klouby.

Vzorky granulí pro boxera i jezevčíky Vám zašleme na adresu do Děpoltovic.

S pozdravem

Ing. Soňa Frűhaufová

brand manager

 

Mapa prodejen

Mapa prodejen

© 2024 Nativia s.r.o. All Rights Reserved