header right

Poradna Nativia

Nevim.. | 15. 6. 2012 21:59

Nechme ted stranou kvalitu a zabyvejme se obchodem, respektive podminkami k obchodovani. Dozvedel jsem se od vas od jednoho z mych dodavatelu, vyznamneho velkoobchodu. Nechapu ovsem, jak chcete motivovat obchodniky aby stali o vase zbozi, kdyz dotycny velkoobchod i se slevami, ktere mi poskytuje nabizi napr. verzi Light Senior za XX Kc a u vas na eshopu je tento produkt za XY KC. K tomu, aby zbozi ktere mam prodavat bylo pro mne z techto hledisek zajimave, potrebuji mit marzi nejmene X procent. Ano vsichni boujeme s eshopy ale prijde mi hodne mimo, kdyz mam bojovat s eshopem vyrobce. To jsem jeste nikdy a u nikoho nazaznamenal..Takze asi smula. Budu dal prodavat Arion...a budu spokojeny ja i zakaznici.

vložil:  
Jan Havlik

Odpověď ze dne 16. 6. 2012 20:54

Dobrý den,
velmi si vážíme Vašeho zájmu o prodej krmiv značky Nativia. Můžeme Vás ujistit, že jsme si uvědomujeme nutnost tvorby přiměřené marže na maloobchodě. K Vámi zmiňované ceně u produktu Senior&light na našem e-shopu si účtujeme 113,- Kč bez DPH jako poštovné. Výsledná cena pro konečného zákazníka je tak 902,- Kč s DPH a je tedy prakticky shodná s doporučenou maloobchodní cenou, kterou prezentujeme na maloobchodech.
Jsme si vědomi toho, že právě maloobchod je klíčová cesta k zákazníkovi a proto věříme, že naše krmiva zařadíte do svého sortimentu. V případě dalších dotazů, nebo zájmu o rozšíření spolupráce, Vás může navštívit náš obchodní zástupce.
S pozdravem

Radek Urban

obchodní manažer pro ČR

 

Mapa prodejen

Mapa prodejen

© 2024 Nativia s.r.o. All Rights Reserved