header right

Poradna Nativia

Klub | 13. 6. 2014 11:52

Dobrý den, zajímalo by mě,zda neplánujete taky nějaký klub. Jsem dlouholetou chovatelkou psů a myslím, že pro nové majitele štěňátek by nebyly špatné štěněcí balíčky s vaší značkou. Taky by byly super chovatelská balení či bonusy,dárky. Děkuji za odpověď Dáša

vložil:  
Dagmar

Odpověď ze dne 14. 6. 2014 19:47

Dobrý den,

děkujeme Vám za dotaz i za zájem o naši značku. Rozhodně s Vámi souhlasím, že štěněčí balíčky by pro nás byly výborným způsobem pro prezentaci značky budoucím majitelům štěňat. Bohužel ale nejsme na trhu tak dlouho a tedy nejsme natolik "velcí", abychom si toto mohli dovolit. Věřím to, že chovatelský klub v budoucnosti založíme, protože Váš dotaz není ojedinělý :-)

S chovatelským balením (balení větší než 15 kg) pro tuto chvíli nepočítáme, máme takto uzpůsoben pouze výrobek Adult mini 20 kg (v neoriginálním balení - průhledná folie s etiketou).

Chovatelům, kteří v blízkosti nemají obchod nebo jim vyhovuje dodávkový způsob nákupu, nabízíme možnost nakoupit granule přímo od nás za výhodnější ceny než jsou uvedeny na našem e-shopu, ovšem podmínkou je odběr minimálního množství 75 kg na objednávku.

S pozdravem

Ing. Soňa Frűhaufová

brand manager

 

Mapa prodejen

Mapa prodejen

© 2024 Nativia s.r.o. All Rights Reserved